onsdag 23 april 2008

Regnskogsskövlingen måste få ett slut



~~~


I dag vill jag uppmana er att besöka Greenpeace och skriva på ett öppet brev till Unilever och därmed göra en insats för Indonesiens återstående regnskog och dess invånare. Unilever, som bland annat tillverkar Dove, är världens största, enligt dem själva, konsument av palmolja och de förbrukar cirka 1,3 miljoner ton årligen i sin tillverkning av tvål och andra hygienprodukter. Men företaget som de köper sin palmolja från skövlar Indonesiens regnskog för att upprätta oljepalmsplantager - allt på bekostnad av regnskogens djur och de människor som förtjänar sitt uppehälle i området.



Skövlingen av regnskogen är ingenting vi kan blunda för, regnskogarna är viktiga för hela jorden och alla dess invånare. Gör en insats, allt som krävs är ditt namn och ett musklick!




~~~

Läs vad andra skriver om: , , , , ,

~~~

1 kommentar:

S.A.I. Steve Lando sa...

väl anmärkt om detta viktiga, ja, man förstår inte ens hur någon ens klarar av att hugga ner detta vackra, samt särledes om man vet om vilka värden, både ekonomiska, som livsessentiella, som finns inom dessa system, så torde all avhuggning direkt förbjudas, prompt.