torsdag 5 juni 2008

Sötmans avigsida

~~~


I dag vill jag rekommendera mina läsare att besöka http://www.marscandykills.com/ och där titta på den tillgängliga videon för att få en inblick i de grymma djurförsök som chokladtillverkaren Mars utför.


Andra djur ska definitivt inte behöva lida för att vi människor ska kunna äta sötsaker. Maila gärna Mars och tala om för dem att du tycker att deras djurförsök är avskyvärda och strider mot all heder och etik.

Utöver Mars, så tillverkar de bland annat Snickers, Twix, M&M, Maltesers, Skittles och Starburst. Samt saluför märken som Uncle Ben's, Dolmio och djurmatsmärken såsom Royal Canin, Whiskas, Cesar, Pedigree, Frolic samt Sheba.
~~~

Läs vad andra skriver om: , , , , ,

~~~

2 kommentarer:

Rikframtid sa...

Hej, är det okej om jag lägger till dig i min lista över bloggar jag brukar läsa?

Angie Roger sa...

Hela konsumtionssamhället har blivit så förfärligt, att man sedan nyttjar oskyldiga djur, för det ultimata såsom skönhet ,godsaker etc gör att man bara vill spy på hela skiten, ja, jag vet att det räcker inte långt, men du visar på många bra saker här som man kan göra för att få stopp på det, och visa de andra att vi resten av världen ställer oss utanför denna konsumtion ..
det är med tårar i mina ögon som jag skriver, efter att ha sett på filmklippet ...