onsdag 4 mars 2009

Säljakten kan få ett slut - DIN hjälp behövs i dag!

~~~


För första gången i historien har en senator i Canada lagt fram ett lagförslag som kan sätta ett slutgiltigt stopp för Canadas säljakt och därmed årligen rädda hundratusentals sälungar från en plågsam död. Men för att senator Mac Harbs förslag ska gå igenom, så krävs en massiv mail- och brevinsats och därför har IFAW - som grundades för 40 år sedan just för att sätta stopp för säljakten - startat en kampanj som har som mål att överösa Canadas senat med minst 200 000 brev inom de närmaste veckorna - det är ett brev för varje sälunge som under mycket grymma och plågsamma former kommer att få sätta livet till i den säljakt som tar sin början om bara några få veckor.

Visa att du inte stillatigande accepterar sälungarnas grymma öde, besök IFAW - varifrån bilden ovan också är lånad - och skicka ett mail till senaten och visa att du stödjer Mac Harbs förslag. Samtidigt kan du även skicka ytterligare mail till EU och Ryssland för att visa att du står bakom ett beslut att stoppa säljakten.

Det tar bara en knapp minut av din tid och kan bidra till att sätta stopp för många sälars lidande. Mellan 200 000 och drygt 300 000 sälungar får sätta livet till i Canada varje år, många av dem klubbas och flås levande, andra blir skadeskjutna och går en utdragen död till mötes, andra klubbas, faller ner i vattnet och kvävs sakta under istäcket och så vidare, och så vidare...



Mac Harbs lagförslag är en stor framgång, men din hjälp behövs för att det ska bli verklighet - agera i dag!




~~~

Läs vad andra skriver om: , , , , , , , , , , ,

~~~

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej!

Har ingen aning om jag redan varit i kontakt med dig, men jag har checkat din blogg några gånger och det verkar som om du är engagerad i djurrätt?

Har du lust att ställa upp på undersökning om djurrätt. Det är till ett uppsats arbete, där jag kollar djurrättsrörelsen på internett och bloggares engagemang.

Det är ett frågeformulär med ett antal frågor, vilka man vill svara på är frivilligt.

Om du är intresserad skicka din mail på min blogg som skickar jag mer info.

Ha en bra dag!//Zusi