söndag 15 mars 2009

Oönskad reklam?

~~~


Om du har tröttnat på alla oadresserade reklamutskick som trillar in i brevlådan så gott som dagligen, så finns nu den perfekta tjänsten för dig. Yourmail ger dig möjlighet att välja bort alla oadresserade reklamutskick och istället ta emot den reklam du själv vill ha i din inkorg. Enkelt och miljövänligt!

Saxat från Yourmails hemsida:

"Yourmail är tjänsten som skapar förutsättningen för konsumenter att möta varumärken på ett mer miljövänligt sätt. Visionen är enkel 48 miljoner kilo pappersreklam skall bort till 2010. Vi ger våra medlemmar möjlighet att göra något åt miljön, från sitt eget hem och samtidigt bidra med 30% av intäkterna tillbaka till miljön genom vårt samarbete med Naturskyddsföreningen.

Samtidigt vill vi skapa medvetenhet kring de miljöeffekter som gruppreklam och oadresserad reklam för med sig. 3,5 miljarder oadresserade enheter distribueras till våra brevlådor varje år. 54,7 % av all post vi får är oadresserad reklam! Och detta har ökat med 21,6% sedan 2002. Genomsnittssvensken bär bort cirka 48 kg papper per år, mycket återanvänds naturligtvis men långt ifrån allt. Man räknar i snitt med att 80% återvinns, men det ger ändå 700 miljoner enheter som aldrig återvinns och blir papper på nytt. Detta är ohållbart, den globala effekten av vår ständiga överkonsumtion blir vi påminda om dagligen – det är dags att agera och ett litet steg i rätt riktning är ett medlemskap på yourmail.se

Konceptet i korthet:

- Miljövänlig reklam
- Enbart erbjudanden som du själv vill ha - direkt i din inkorg
- En egen snygg "nej tack till reklam" dekal till din brevlåda!
- 30% av intäkterna till Naturskyddsföreningen genom återbäringen.
- Unik möjlighet för Föreningar och skolklasser att tjäna pengar
- Tävlingar och mervärden för alla medlemmar


Gör något för miljön redan idag - Gör din brevlåda digital"




Ja, det är väl inte så mycket att fundera på - anmäl dig redan i dag!




~~~

Andra skriver: , , , , , , , ,

~~~

Inga kommentarer: